PT-E300VP Индустриален етикетен принтер с куфарче и AC адаптер

Лек и мобилен етикетен принтер с гумиран корпус, специално създаден за кабелни и електро техници. Лесен и удобен за ползване, с 384 вградени символи, вкл. най-използваните електрически, AV и комуникационни. Доставя се с практично куфарче, AC адаптер, презареждаема Li-Ion батерия и TZ лента, включени в комплекта.
С QWERTY клавиатура и бързи бутони за най-често използваните типове етикети за надписване на кабели - тип "флагче", поредна номерация, ел. табла и др. С голям задноосветен дисплей с висока графична резолюция за преглед на етикета преди печат. Правете качествени и изключително трайни ламинирани етикети - издържливи на вода, резки температурни разлики, химикали, слънчево греене и абразия.

36 месеца гаранция

Цена: 286.00 лв

Цена до 30.06.2017 - 191.00 лв с ДДС
PT-P700 Етикетен принтер с връзка с компютър

Невероятно услужлив настолен принтер, който организира всичко около Вас и прави живота Ви по-лесен. Подреждате папки, архивни документи, дискове, USB флаш памети, надписвате IT и електрически инсталации и какво ли още не.Включеният в комплекта софтуер ви позволява да ползвате шрифтовете от компютъра си, да добавите лого, снимка или рамка на етикета. TZ лентите, които ползва принтера, са в най-разнообразни размери и цветове и можете да изберете най-подходящата за Вас.

За етикетиране навсякъде в офиса
Позволява използването на компютърни шрифтове,
включително и изображения, лога и рамки
Различни цветове и размери на лентите
Идеален за офис употреба

36 месеца гаранция

Цена: 199.00 лв

Цена до 30.06.2017 - 139.00 лв с ДДС

PT-P750W Професионален етикетен принтер с безжична свързаност

PT-P750W е мощен, но същевременно леснен за използване етикетен принтер с разширени възможности за USB и безжично свързване. С него лесно могат да се свържат множество потребители, чрез компютри или мобилни устройства, и да създават устойчиви професионални етикети с най-различно оформление.
С вграденият безжичен 802.11b/g/n интерфейс, PT-P750W е идеалният избор за споделяне на принтер за етикети сред множество потребители. Вграденият софтеур за създаване на етикети ви позволява да свържете принтера към всеки PC или Mac компютър чрез USB интерфейс и почти незабавно да започне проектиране и отпечатване на етикети.

Печат от компютър и мобилни устройства, вграден NFC четец.
P-touch Editor Lite, софтуер за директно свързване и дизайн на етикети, без инсталиране на драйвери.
30 мм/сек скорост на печат
Печат на етикети с ширина 3.5, 6, 9, 12, 18 и 24 милиметра

36 месеца гаранция

Цена: 329.00 лв

Цена до 30.06.2017 - 230.00 лв с ДДСПоръчка можете да направите в магазина. Наличните количествата са ограничени! Цените са с ДДС.