PT-E300VP Индустриален етикетен принтер с куфарче и AC адаптер

Лек и мобилен етикетен принтер с гумиран корпус, специално създаден за кабелни и електро техници. Лесен и удобен за ползване, с 384 вградени символи, вкл. най-използваните електрически, AV и комуникационни. Доставя се с практично куфарче, AC адаптер, презареждаема Li-Ion батерия и TZ лента, включени в комплекта.
С QWERTY клавиатура и бързи бутони за най-често използваните типове етикети за надписване на кабели - термо-кабелна марка, поредна номерация, ел. табла и др. С голям задноосветен дисплей с висока графична резолюция за преглед на етикета преди печат. Правете качествени и изключително трайни ламинирани етикети - издържливи на вода, резки температурни разлики, химикали, слънчево греене и абразия.

36 месеца гаранция

Цена: 279.00 лв
PT-P700 Етикетен принтер с връзка с компютър

Невероятно услужлив настолен принтер, който организира всичко около Вас и прави живота Ви по-лесен. Подреждате папки, архивни документи, дискове, USB флаш памети, надписвате IT и електрически инсталации и какво ли още не.Включеният в комплекта софтуер ви позволява да ползвате шрифтовете от компютъра си, да добавите лого, снимка или рамка на етикета. TZ лентите, които ползва принтера, са в най-разнообразни размери и цветове и можете да изберете най-подходящата за Вас.

За етикетиране навсякъде в офиса
Позволява използването на компютърни шрифтове,
включително и изображения, лога и рамки
Различни цветове и размери на лентите
Идеален за офис употреба

36 месеца гаранция

Цена: 189.00 лв


Поръчка можете да направите в магазина. Наличните количествата са ограничени! Цените са с ДДС.