Защитете компютъра си с добра антивирусна програма

March 22, 2020

Знаете ли защо трябва правилно да защитите вашите компютър, лаптоп, телефон или таблет?

Използването на безплатни приложения има редица предимства, но и сериозни недостатъци, особено от гледна точка на поддръжката, която е важна за бизнеса. Несериозно е да доверите защита на вашите корпоративни данни на некомерсиален или безплатен софтуер за защита. Платените продукти от своя страна не гарантират 100 процента безопасността ви, но често предлагат допълнителни услуги и квалифицирана помощ, които определено си струват инвестицията.

Информационната сигурност е всеобхватно понятие, като включва в себе си както защита на вашите компютри, така и на мрежите, данните и приложенията в тях. В последните години все повече внимание се обръща на надеждното съхранение на документи и друга важна информация, с която работим в ежедневието.

Затова трябва внимателно да подбираме антивирусния софтуер, на който доверяваме задачата да защити нас и цялата ни информация.

За целта ние от Вал Ген сме създали партньорства с утвърдени решения за вашата сигурност като
ESET NOD32 – Лек и ефективен антивирус
и
F-SECURE – Защита в едно решение

Share:

Още Новости

Brother Earth

Знаете ли, че можете да рециклирате своите употребявани консумативи? Регионалният офис на #Brother в България ще ви съдейства за тяхното събиране и ще ги изпрати право за